Huivit

Sumujen Inari – harmaa huivi

Kudoin huiviisi Inarijärven sateisen syksyn, sumuisen aamun, tyyneyden ja rauhan. Sävyn hiljaisen. Jotta tuntisit olosi turvaisaksi ja lämpimäksi.

Hillahuivi – oranssi

Kudoin huiviisi hillan värin, jotta muistaisit kesän lämpimän, marjan aurinkoisten mättäiden ja lapin luonnon kauneuden ja makeuden.

Hillahuivi

Liekkas – punainen huivi

Kudoin huiviisi perinteet, lämmön ja rakkauden. Jotta tarkenisit iltaisin ja antaisit arvon lähimmäisillesi. Ilman toisia emme ole mitään.

A red shawl on the snow.

Revontuli – sininen huivi

Kudoin huiviisi Inarin revontulet. Jotta muistaisit sydämesi palon ja valon pimeyden keskellä.

Northern lights

Aihki- vihreä huivi

Kudoin huiviisi sammaleen, havut vihreät mäntyjen. Jotta muistaisit metsän tuoksun, sen hiljaisuuden ja arvon.

Kalastajan vaimon huivi

Kudoin huiviisi sinisen veen ja laineet liplattavat, tyvenen sään ja myrskyisän ulapan. Jotta muistaisit Inarin meremme, sen arvaamattomuuden, puhtaat vedet ja kunnioituksen.

Lumi – valkoinen huivi

Kudoin huiviisi valkean lumen ja puhtauden, luonnon rauhan ja hiljaisuuden. Jotta sinun olisi hyvä olla.

handicrafts

Koivunvihreä huivi

Kudoin huiviisi metsäisen polun vihreyden ja kepeyden, kesäisen koivikon raikkauden. Jotta muistaisit kesäisen niityn ja lapsuuden, onnellisuuden.

A green shawl made of wool.

Kaarnikkahuivi

Kudoin huiviisi värin liilan, variksenmarjan, kaarnikan. Sävyn lämpimän talvi-illoiksi. Jotta huiviin kietoutuessasi tuntisit villan lämmön ja muistaisit tunturien rinteet marjaisat, nuotion räiskeen pimenevässä illassa.

Rospuuttohuivi

Kudoin huiviisi talven menneen, kesän odotuksen. Hetken, kun luonto seisahtuu herätäkseen. Tuoksun niin voimakkaan, alun uuden. Jotta seisahtuisit nauttimaan.