Huivit

Hillahuivi

Kudoin huiviisi hillan värin, jotta muistaisit kesän lämpimän, marjan aurinkoisten mättäiden ja lapin luonnon kauneuden ja makeuden.

Hillahuivi

AIHKI – vihreä huivi

Kudoin huiviisi sammaleen, havut vihreät mäntyjen. Jotta muistaisit metsän tuoksun, sen hiljaisuuden ja arvon.

A green shawl made of wool.

Kalastajan vaimon huivi

Kudoin huiviisi sinisen veen ja laineet liplattavat, tyvenen sään ja myrskyisän ulapan. Jotta muistaisit Inarin meremme, sen arvaamattomuuden, puhtaat vedet ja kunnioituksen.

LIEKKAS – punainen huivi

Kudoin huiviisi perinteet, lämmön ja rakkauden. Jotta tarkenisit iltaisin ja antaisit arvon lähimmäisillesi. Ilman toisia emme ole mitään.

A red shawl on the snow.

LUMI – valkoinen huivi

Kudoin huiviisi valkean lumen ja puhtauden, luonnon rauhan ja hiljaisuuden. Jotta sinun olisi hyvä olla.

handicrafts

SUMUJEN INARI – Harmaa

Kudoin huiviisi Inarijärven sateisen syksyn, sumuisen aamun, tyyneyden ja rauhan. Sävyn hiljaisen. Jotta tuntisit olosi turvaisaksi ja lämpimäksi.

Kuvat tulossa:

Musta huivi
Kudoin huiviisi kaarnikan, tuon aromikkaan marjan, joka viihtyy tuntureiden rinteillä. Raidat tuovat väriä mustan keskelle kuin ruska syksyiseen luontoon.

Koivunvihreä huivi
Kudoin huiviisi metsäisen polun vihreyden ja kepeyden, kesäisen koivikon raikkauden. Jotta muistaisit kesäisen niityn ja lapsuuden, onnellisuuden.

Kaarnikkahuivi
Kudoin huiviisi värin liilan, variksenmarjan, kaarnikan. Sävyn lämpimän talvi-illoiksi. Jotta huiviin kietoutuessasi tuntisit villan lämmön ja muistaisit tunturien rinteet marjaisat, nuotion räiskeen pimenevässä illassa.

Rospuuttohuivi
Kudoin huiviisi talven menneen, kesän odotuksen. Hetken, kun luonto seisahtuu herätäkseen. Tuoksun niin voimakkaan, alun uuden. Jotta seisahtuisit nauttimaan.

Tummansininen huivi
Kudoin huiviisi mustikan värin…

Punajuurihuivi
Kudoin huiviisi värin lilan, punajuuren…